אתם
🐐
ככה אתם נראים לשחקנים אחרים.
שפה
מי יכול למצוא אותך
רק חברים שאישרת רואים את השאלות והתשובות שלך. כאן מדובר על זה אם אנשים יכולים למצוא אותך לפי השם שלך ולשלוח בקשה.
קוד השחזור שלכם
שמרו את זה. זו הדרך היחידה להעביר את הרצף והנקודות שלכם למכשיר או לדפדפן אחר.